Cenco, SL | OBLIGACIONS FISCALS 2017
16473
post-template-default,single,single-post,postid-16473,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

OBLIGACIONS FISCALS 2017

OBLIGACIONS FISCALS 2017

OBLIGACIONS FISCALS JULIOL/2017

 

El pròxim dia 20 de Juliol finalitza el termini per la presentació de les declaracions trimestrals d’I.V.A. , pagaments a compte d’I.R.P.F i Societats, retencions sobre rendiments d’immobles urbans, treball personal i activitat econòmiques, corresponents al segon trimestre del exercici 2017.

 

Les entitats amb personalitat jurídica estan obligades a presentar-ho telemàticament , per la qual cosa, el termini finalitza el dia 15 de Juliol per les declaracions positives a domiciliar. Passada aquesta data , la presentació de les declaracions positives solament es podran transmetre a traves de l’obtenció del NRC de l’entitat bancària on s’efectuï el pagament.

 

Per els motius anteriorment exposats, haurien de facilitar-nos la documentació necessària per la confecció dels respectius models abans del dia 10 del present mes.

No Comments

Post A Comment